TheGamerPlanet

Game / Server Forums => Ghost Recon: Advanced Warfighter => Topic started by: mex408 on March 27, 2019, 01:35:13 AM

Title: GRAW crash
Post by: mex408 on March 27, 2019, 01:35:13 AM
So tonight when i was loading up GRAW as usual, it kept crashing on me. I tried about 8 more times and it kept crashing even after i rebooted. When i went to check the file location it mentions GRAW>settings>serves, the folder is empty. Strangely enough, if i run GRAW as admin, it loads. whats the problem?

Title: Re: GRAW crash
Post by: Fishmonger on March 27, 2019, 10:27:54 PM
trying to launch a server or just running the game?

never seen that crash.

I don't know what it's like not to be running anything without being admin, so no idea. I don't have a computer that is set up that way. Don't need Microsoft to protect me from myself.

below a generic server host file that goes in there - call it whatever you want, but ends on .xml

Code: [Select]
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<ghost_recon_3_server name="Coop">
<allow_sidechange_under_match value="true"/>
<auto_balance value="true"/>
<auto_balance_limit value="2"/>
<auto_kick value="false"/>
<auto_kick_time value="240"/>
<both_side_ready_required value="true"/>
<coop_difficulty value="normal"/>
<death_cam value="1"/>
<dedicated_server value="false"/>
<disable_frag_grenade value="false"/>
<disable_grenade_launcher value="false"/>
<disable_heavy_rifle value="false"/>
<disable_light_rifle value="false"/>
<disable_smoke_grenade value="false"/>
<disable_sniper value="false"/>
<fail_on_leader_death value="false"/>
<forced_spawn_time value="60"/>
<friendly_fire value="true"/>
<game_mode value="MPCoop"/>
<immortality_duration value="18"/>
<in_game_timeout value="40"/>
<level value="last_castle"/>
<load_next_maps value="true"/>
<loading_timeout value="400"/>
<map_cycle value=""/>
<match_length value="99"/>
<match_points value="200"/>
<max_ai_ghosts value="3"/>
<max_deaths value="1"/>
<max_move_without_ack_time value="2"/>
<max_players value="12"/>
<member_info_broadcast_interval value="5"/>
<message_of_the_day value=""/>
<mpcoop_timer value="5"/>
<name value="Fishmonger's Box"/>
<next_map value=""/>
<next_round_time value="15"/>
<no_cost_weapons value="false"/>
<password value=""/>
<password_locked value="false"/>
<players_ready_required value="2"/>
<port value="15250"/>
<punish_tk value="false"/>
<reservation_timeout value="600"/>
<resupply_ammo_time value="20"/>
<rounds value="3"/>
<scan_for_cheats value="false"/>
<siege_time value="5"/>
<skip_insertion value="false"/>
<spawn_time value="10"/>
<start_condition value="2"/>
<start_points value="50"/>
<switch_sides value="false"/>
<teamkill_kick_limit value="3"/>
<vote_enabled value="true"/>
<vote_kick_starters value="1"/>
<vote_map_starters value="1"/>
<vote_ratio value="70"/>
<vote_time value="10"/>
<win_condition value="5"/>
</ghost_recon_3_server>

Title: Re: GRAW crash
Post by: mex408 on March 27, 2019, 10:38:59 PM
Not trying to run a server. but yah itís strange...itís still going on if i donít right click graw and set properties to run as admin. idk what the file problem even is... thereís nothing in that folder..
Title: Re: GRAW crash
Post by: mex408 on March 28, 2019, 01:18:35 PM
as suggested i added the file into the folder made from the given code and titled goodstuff.xml
still crashing....i suppose i could just uninstall and reinstall but ill just keep running it as admin (just one extra click)
Title: Re: GRAW crash
Post by: Fishmonger on March 28, 2019, 10:40:24 PM
check permissions on the folder. change it to inherit all from parent. Clearly, you can run the game as non-admin, it's just the server settings folder it seems to demand more access rights.

Unclear how any of the sub folder permissions could change. 

in my install, users have full control, modify, read and execute, list folder contents, read and write permissions on /settings/servers, just like administrators

Title: Re: GRAW crash
Post by: mex408 on March 29, 2019, 12:47:03 PM
FIXED. honestly, after about an hr of browsing the web and searching through tons of old forums (many of which are taken down since GRAW is obsolete) i finally found a similar case. ill link the forum. So! everything i was doing was through local disk> program filesx86> ubisoft>GRAW but the fella from the forums said to check appdata>local>virtualstore>programfiles x86>ubisoft>GRAW. Sure enough the damn old server "goodstuff" was in there. Deleted it and now graw runs like a well oiled machine again...see you guys tonight


http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:q46Rh1lU8V0J:www.ghostrecon.net/forums/index.php%3F/topic/51244-profiles-and-profile-folder-lost-vista/+&cd=2&hl=en&ct=clnk&gl=us
Title: Re: GRAW crash
Post by: Fishmonger on March 29, 2019, 11:10:58 PM
that's why I don't ever install this game and just copy the folder to another computer. It runs just fine from a folder anywhere on the disk. The installer only did weird stuff. I guess when you run it with the original exe you may need to do that, but not with the no-CD fix.